Uncategorized
Installera laddbox i Stockholm
September 5, 2022
0

Visst går det att hitta en ledig laddbox i Stockholm men vi kan hjälpa dig att installera en egen så du aldrig behöver leta. Vi har lång erfarenhet av att installera laddboxar och vi vet att behovet ökar hela tiden i Stockholm precis som på andra håll i landet. En bra utveckling detta att allt fler väljer att köpa elbilar och tänka på klimatet men självklart måste det vara bekvämt, enkelt och säkert att ladda dem när det behövs och det kan vi hjälpa till med.

Installera laddbox vid villa i Stockholm

Bor du i villa så finns det väldigt goda förutsättningar för dig som också valt att skaffa en elbil. Du kan ha din alldeles egna “bränslestation” hemmavid och kan tanka batteriet precis när du vill om du väljer Banbrytande installera laddbox stockholm för din egen bekvämlighets skull. Visst går det att ladda bilen i ett vanligt elurtag i garage eller carport men det tar extremt lång tid och orsakar ibland överhettning eller kortslutning om oturen är framme. Det är inte alls optimalt att göra på det sättet. Kontakta i stället oss och låt våra proffs titta på förutsättningarna just där du bor i Stockholm och sedan installera din alldeles egna laddbox av en modell som passar din bil men också har de funktioner du själv behöver i form av schemaläggning eller distansuppkoppling eller något annat. Vi är proffs och kan hjälpa dig under hela processen.

Laddplats för en eller flera bilar

Självklart kan vi installera laddstationer för mer än en bil. På kontoret eller i bostadsrättsföreningen till exempel. Vi är experter på laddboxar och vi kan även erbjuda service och underhåll och vid behov även byta ut elcentralen om vi märker att den inte riktigt håller måttet. Tillgången till laddboxar är en förutsättning för dig som har eller funderar på att skaffa elbil.