Hyr Speedheater IR System Standard

Exteriör

Byggvårdsmagasinet. Ta bort färg på fasaden snabbare och effektivare — få tid över.

Genom att ta bort färg på ett snabbt och enkelt sätt undviker du en massa framtida besvär. Du kan njuta av somrarna i 10-15 år framåt utan att behöva tänka på din fasad.
Med rätt bedömning, metod och planering är detta möjligt!

Speedheater IR System Standard med Speedheater Arm Classic hjälper dig att själv ta bort färg på ett effektivt, enkelt och säkert sätt. Du spar tid, energi och pengar.

Speedheater IR System bearbetar färgen ända ner till träytan vid första behandlingen. Samtidigt som du skrapar av färgen så bearbetar maskinen nästa yta, detta med hjälp av den praktiska armen som gör det möjligt att mer än fördubbla arbetshastigheten.

 

Möbler

Renovera möbler smartare. Ta bort färg effektiv

 

Det är skönt att snabbt kunna ta bort färg och måla om en vacker möbel. Du kanske har ett bord där lacken är nött eller färgen omodern, ett skåp som har målats om allt för många gånger. Inget behöver bytas ut för att ge hemmet en ny stil.

Med Speedheater IR System Standard kan du enkelt ta bort färg och göra en snabb och rolig renovering av dina befintliga saker. Du spar många kronor och gör miljön en tjänst på samma gång.

Speedheater IR System är en snabb metod när du ska ta bort färg. Du bearbetar färg och lack ända ner till träytan på under 60 sekunder. Skrapornas välvda profiler skadar inte träytan och minimerar ditt efterarbete.

 

Interiör

Ta bort färg — allt blir som nytt igen.

 

Ta bort färg och måla om istället för att byta ut. Hårt slitage och flera färglager som börjar spricka är tecken på att färgen behöver tas bort. Trappor, dörrar, foder och lister blir som nya igen.

Med Speedheater IR System Standard gör du själv en enkel, snabb och rolig föryngring av ditt hem. Du spar många tusenlappar genom att ta bort färg och måla om. Samtidigt gör du en insats för miljön.

Speedheater IR System bearbetar färg och lack ända ner till träytan på under 60 sekunder.  Skrapornas välvda profiler skadar inte träytan och de minimerar ditt efterarbete. Sedan kan du måla om på en slät och ren träyta.